vers voor vandaag Strijd tegen voedselverspilling:  Koop verrassingspakketten van lokale  ambachtelijke verswinkels met 50% korting
DOE JE MEE? Heb je een ambachtelijke verswinkel en wil je mee de strijd aangaan tegen voedselverspilling? Neem gerust contact op!

Doe mee!

Heb jij een ambachtelijke verswinkel en wil je samen met ons voedselverspilling tegengaan? Sluit je aan en neem contact met ons op!

JOEP GOMMANS   Joep groeide op tussen de geur van versgebakken brood en het geluid van draaiende bakkersovens. Al van kinds af aan zag ik hoeveel voedsel er wordt weggegooid.

Doe mee!

Heb jij een ambachtelijke verswinkel en wil je samen met ons voedselverspilling tegengaan? Sluit je aan en neem contact met ons op!

Neem gerust contact op!

Vragen? Opmerkingen? Complimenten of meldingen? Wij helpen graag dus we zijn benieuwd naar je reactie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Joep GOMMANS Ik wil een wereld creƫren zonder voedselverspilling en waarin het ambacht weer centraal staat
Vers Voor Vandaag voor Bedrijven: Samen Tegen Voedselverspilling!
Waarom Meedoen met Vers Voor Vandaag?

Verspil minder, Geniet meer! Dat is niet alleen onze slogan, maar ook ons streven. Als eigenaar van een lokale verswinkel weet je als geen ander hoeveel tijd, moeite en liefde er in ambachtelijk eten wordt gestoken. Helaas belandt er dagelijks te veel van dit prachtige voedsel in de prullenbak. Bij Vers Voor Vandaag willen we hier samen met jou verandering in brengen.

Wat is Vers Voor Vandaag?

Vers Voor Vandaag is een innovatief platform dat ambachtelijke verswinkels helpt om voedselverspilling tegen te gaan. Met onze gebruiksvriendelijke app kunnen bakkers, slagers, groente-, vis- en kaasboeren hun overgebleven producten aanbieden aan levensgenieters die op zoek zijn naar kwaliteit en versheid, tegen een eerlijke prijs. Samen zorgen we ervoor dat minder voedsel verloren gaat en meer mensen kunnen genieten van ambachtelijke producten.

Voordelen van Deelnemen
  1. Verminder Voedselverspilling: Door je restproducten aan te bieden via onze app, geef je heerlijk voedsel een tweede kans. Zo draag je direct bij aan een duurzame toekomst.
  2. Eerlijke Vergoeding: Bij Vers Voor Vandaag krijgen jouw producten de waarde die ze verdienen. In tegenstelling tot andere platforms, zorgen wij ervoor dat je een eerlijke prijs ontvangt voor je overgebleven waar.
  3. Verhoogde Zichtbaarheid: Maak je winkel bekend bij een breed publiek van bewuste consumenten die voedselverspilling willen tegengaan en op zoek zijn naar lokale en verse producten.
  4. Ondersteuning van Ambacht: Vers Voor Vandaag is speciaal ontwikkeld voor ambachtelijke verswinkels. Wij begrijpen jouw unieke behoeften en staan klaar om je te ondersteunen. Ook verbinden we jou en jouw lokale collega(s) zodat jullie samen sterk staan in de eigen regio.
  5. De vergoeding die je ontvangt staat elke maand op jouw bankrekening.
Hoe Werkt Het?

Het is heel eenvoudig om mee te doen met Vers Voor Vandaag:

  1. Aanmelden: Meld je aan via het contactformulier
  2. Verrassingspakket Toevoegen: Voeg je verrassingspakket toe aan de app
  3. Verkoop: Consumenten in jouw buurt zien jouw aanbod en kunnen de pakketten direct kopen.
  4. Ophalen: De klant haalt het product op in jouw winkel.
Word Partner van Vers Voor Vandaag!

Samen maken we het verschil. Wil jij ook bijdragen aan een wereld zonder voedselverspilling en tegelijkertijd je omzet verhogen? Sluit je dan aan bij Vers Voor Vandaag. Voor meer informatie en om je aan te melden, neem contact met ons op via het formulier. Laten we samen werken aan een toekomst waarin we minder verspillen en meer genieten!

Over Joep Gommans

Joep Gommans, oprichter en eigenaar van Vers voor Vandaag, vertelt over zijn missie: “Ik wil een wereld creëren zonder voedselverspilling en waarin het ambacht weer centraal staat. En dat kan alleen als we samenwerken om voedselverspilling tegen te gaan.”

Joep groeide op tussen de geur van versgebakken brood en het geluid van draaiende bakkersovens. Als kind was hij al gefascineerd door de drukte en bedrijvigheid in de bakkerij van zijn ouders. In die vroege jaren ontstond zijn passie voor het ambacht in combinatie met ondernemerschap. “Al van kinds af aan zag ik hoeveel voedsel er wordt weggegooid. Voor de meeste mensen is dat slechts een cijfertje of percentage. Maar voor mij was het altijd een werkelijk beeld van de hoeveelheid stapels kratten en vuilniszakken. Dat doet toch iets met je. Die bewustwording had ik dus al vanaf een jonge leeftijd.”

Via de route bakkersvakschool, studie marketing en bedrijfskunde rolt Joep het bedrijf van zijn ouders in. Samen met zijn broer is hij 12 jaar lang eigenaar van Bakkerij Gommans in Sevenum. “Ik hield mij bezig met de marketing, financiën, verkoop en HRM voor de 50 medewerkers. In 2015 richtte ik Bakkerij Support op, een bedrijf dat ambachtelijke bakkers ondersteunt met diverse marketingdiensten.” Maar zijn droom reikte verder.

Na bijna 10 succesvolle jaren, voelt Joep dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Hij wil niet alleen de bakkers, slagers, groentezaken en andere verswinkels helpen groeien, maar ook een directe impact hebben op het verminderen van voedselverspilling. Joep: “Al mijn hele leven lang loop ik rond in de ambachtelijke verswereld. De bereidheid van ambachtelijke vaklieden om iets aan verspilling te doen is er zeker. Maar de bestaande oplossing(en) sluiten onvoldoende aan op het ambacht. Daarom is men nu niet bereid om het maximale eruit te halen. Ik wil een wereld creëren waarbij het ambacht weer centraal staat.”

De huidige app(s) zijn grote platforms met veel macht. Zij maken de spelregels en bepalen wat een verswinkel voor haar restproducten krijgt, terwijl die al het werk doet. “Jarenlang hield het me bezig. Ik vond het zonde dat er zo’n mooie oplossingen bestaan, maar zo jammer dat de aansluiting met de sector onvoldoende was.” Even later ontstond het idee om speciaal voor de verse ambachten, dus bakker, slager, groente-, vis- en kaasboer een app te bouwen die beter aansluit bij ambachtelijk vers speciaalzaken. Met de reële restwaarde die producten nog hebben, maar ook de kwaliteitskenmerken die erbij horen. En zo is het allemaal begonnen.