Joep Gommans
Groeide op tussen de geur van versgebakken brood en het geluid van draaiende bakkersovens. "Al van kinds af aan zag ik hoeveel voedsel er wordt weggegooid"
Joep Gommans
Groeide op tussen de geur van versgebakken brood en het geluid van draaiende bakkersovens. "Al van kinds af aan zag ik hoeveel voedsel er wordt weggegooid"
Neem gerust contact op!
Vragen? Opmerkingen? Complimenten of meldingen? Wij helpen graag dus we zijn benieuwd naar je reactie! Liever een directe mail sturen? Dat kan aan mail [at] versvoorvandaag.nl
Een Verspillingsvrije Toekomst
Vandaag verspillen we maar liefst 42% van de gezonde voeding in de EU. We produceren en consumeren zonder voldoende rekening te houden met de impact op de natuurlijke rijkdommen van onze planeet. Daarom moeten we “meer doen, met minder”. Vers Voor Vandaag streeft naar een verspillingsvrije ambachtelijke versbranche in 2030. We maken dit mogelijk door verswinkels in staat te stellen hun restproducten te verkopen voor een eerlijke prijs. Zo voorkomen we samen voedselverspilling en bouwen we aan een duurzame toekomst.
Een Verspillingsvrije Toekomst
Vandaag verspillen we maar liefst 42% van de gezonde voeding in de EU. We produceren en consumeren zonder voldoende rekening te houden met de impact op de natuurlijke rijkdommen van onze planeet. Daarom moeten we “meer doen, met minder”. Vers Voor Vandaag streeft naar een verspillingsvrije ambachtelijke versbranche in 2030. We maken dit mogelijk door verswinkels in staat te stellen hun restproducten te verkopen voor een eerlijke prijs. Zo voorkomen we samen voedselverspilling en bouwen we aan een duurzame toekomst.