vers voor vandaag Strijd tegen voedselverspilling:  Koop verrassingspakketten van lokale  ambachtelijke verswinkels met 50% korting
MANIEREN OM VOEDSEL VERSPILLING TEGEN TE GAAN Voedselverspilling tegengaan kan op verschillende manieren, zoals beschreven in de ladder van Moerman. Deze ladder geeft prioriteit aan het voorkomen van verspilling, gevolgd door hergebruik, recycling, en energieopwekking. Vers Voor Vandaag richt zich op de meest wenselijke vorm: het direct tegengaan van voedselverspilling. Door restproducten van lokale verswinkels te verkopen, zorgen we ervoor dat goed voedsel zijn weg vindt naar jouw bord, in plaats van naar de vuilnisbak.

faq
veel gestelde vragen

Vers Voor Vandaag

MANIEREN OM VOEDSEL VERSPILLING TEGEN TE GAAN Voedselverspilling tegengaan kan op verschillende manieren, zoals beschreven in de ladder van Moerman. Deze ladder geeft prioriteit aan het voorkomen van verspilling, gevolgd door hergebruik, recycling, en energieopwekking. Vers Voor Vandaag richt zich op de meest wenselijke vorm: het direct tegengaan van voedselverspilling. Door restproducten van lokale verswinkels te verkopen, zorgen we ervoor dat goed voedsel zijn weg vindt naar jouw bord, in plaats van naar de vuilnisbak.
FAQ
veel gestelde vragen
Vers Voor Vandaag

Veelgestelde Vragen over Vers Voor Vandaag

Welkom op de FAQ-pagina van Vers Voor Vandaag! Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze missie, onze app en hoe jij kunt bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling terwijl je geniet van heerlijke, ambachtelijke producten.

Wat is Vers Voor Vandaag?

Vers Voor Vandaag is een platform dat voedselverspilling tegengaat door ambachtelijke lokale verswinkels in staat te stellen hun restproducten te verkopen voor een eerlijke prijs. Onze missie is om tegen 2030 een verspillingsvrije ambachtelijke bakkerijbranche te creëren. Maar onze missie reikt verder. We werken samen met bakkers, slagers, groentezaken, viswinkels en kaasboeren om voedselverspilling te verminderen en tegelijkertijd consumenten te laten genieten van verse, hoogwaardige producten.

Hoe werkt de Vers Voor Vandaag app?

Met de Vers Voor Vandaag app kun je eenvoudig restproducten kopen van lokale ambachtelijke ondernemers. Download de app, kies een winkel in de buurt, selecteer een verrassingspakket en haal het op bij de winkel. Zo help je voedselverspilling te verminderen en geniet je van heerlijke, verse producten tegen een gereduceerde prijs.

Waarom is de korting 50%?

We bieden een korting van 50% zodat we een reële vergoeding kunnen betalen aan de deelnemende verswinkels. Het verwerken van verrassingspakketten door de deelnemende winkels brengt kosten met zich mee. Daarnaast zijn de kwaliteitsproducten van een speciaalzaak vaak nog dagen houdbaar. Wij willen een eerlijke vergoeding bieden aan de ambachtelijke ondernemers die vaak dag en nacht met hun producten bezig zijn, samen met hun medewerkers. We hanteren daarom zelf ook een beduidend lagere fee voor het gebruik van het platform voor verswinkels dan vergelijkbare apps. Win-win-win dus 🙂

Wat voor soort producten kan ik verwachten in een verrassingspakket?

De inhoud van een verrassingspakket varieert per winkel en per dag. Je kunt echter altijd versheid en kwaliteit verwachten. Denk aan heerlijk brood, smaakvolle kazen, verse vleeswaren, knapperige groenten en verse vis. Het is een verrassing wat je krijgt, maar dat maakt het juist leuk!

Hoe weet ik welke winkels deelnemen?

In de Vers Voor Vandaag app kun je eenvoudig zien welke winkels in jouw buurt deelnemen. Via de zoekfunctie kun je zoeken op locatie en type winkel. Zo vind je snel en gemakkelijk een deelnemende bakker, slager, groenteboer, viswinkel of kaasboer in jouw omgeving.

Kan ik kiezen wat er in mijn pakket zit?

Nee, de pakketten worden samengesteld door de winkel zelf op basis van wat er overblijft aan het eind van de dag. Dit zorgt ervoor dat voedselverspilling wordt geminimaliseerd. Maar wees gerust, de producten zijn altijd vers en van hoge kwaliteit!

Hoe vaak kan ik een pakket kopen?

Je kunt zo vaak een pakket kopen als je wilt, afhankelijk van de beschikbaarheid bij de deelnemende winkels. Check regelmatig de app voor nieuwe aanbiedingen en verrassingspakketten. Vergeet niet om de app notificaties aan te zetten om op de hoogte te blijven.

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet kan ophalen?

Het is belangrijk dat je je pakket ophaalt op de aangegeven tijd om verspilling te voorkomen. Als je onverwacht verhinderd bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de winkel. Helaas kunnen we geen geld teruggeven als je je pakket niet ophaalt, omdat het doel juist is om voedselverspilling te verminderen.

Hoe betaal ik voor mijn pakket?

Betalen doe je eenvoudig via de Vers Voor Vandaag app. Gebruik een veilige betaalmethode zoals iDEAL. Na betaling ontvang je een bevestiging en kun je je pakket ophalen bij de gekozen winkel.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn pakket?

We streven naar tevreden klanten en werken nauw samen met onze ambachtelijke partners om de beste kwaliteit te leveren. Mocht je toch niet tevreden zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via de app. We zullen ons best doen om je te helpen en een passende oplossing te vinden.

Hoe kan ik zelf een bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling?

Door gebruik te maken van de Vers Voor Vandaag app en verrassingspakketten te kopen, draag je direct bij aan het verminderen van voedselverspilling. Daarnaast kun je thuis bewuster omgaan met voedsel door slim te plannen, restjes te gebruiken en creatief te koken met wat je in huis hebt.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan en genieten van heerlijke, ambachtelijke producten. Verspil minder, geniet meer!

Neem gerust contact op!

Vragen? Opmerkingen? Complimenten of meldingen? Wij helpen graag dus we zijn benieuwd naar je reactie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.