Croissant Delight Pudding

versvoorvandaagRecepten

Een luxueuze zoete croissantpudding met vanille en amandelstukjes.

Lekker en duurzaam koken met restjes!

 

 

Ingrediënten:

  • 3 overgebleven croissants
  • 250 ml melk
  • 100 ml slagroom
  • 2 eieren
  • 50 g suiker
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 50 g amandelstukjes

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de croissants in stukjes en leg ze in een ovenschaal.
  3. Klop de eieren, melk, slagroom, suiker en vanille-extract samen.
  4. Giet het mengsel over de croissantstukjes en druk ze zachtjes aan zodat ze goed doorweekt raken.
  5. Strooi de amandelstukjes over het geheel.
  6. Bak in de oven voor 25-30 minuten tot het puddingmengsel is gestold en de bovenkant goudbruin is.