Alternatief voor Too Good To Go

versvoorvandaagBlog

Heb je ooit gebruik gemaakt van Too Good To Go? Natuurlijk heb je dat! Het is een geweldige manier om voedselverspilling tegen te gaan, en wie houdt er niet van een goede deal? Je krijgt een verrassingspakket vol lekkernijen voor een zacht prijsje, en tegelijkertijd help je de planeet een handje. Geweldig toch? Maar wat als ik je vertel dat er nóg een fantastisch alternatief is, speciaal voor liefhebbers van ambachtelijke producten? Maak kennis met Vers Voor Vandaag!

Too Good To Go en Vers Voor Vandaag hebben een gemeenschappelijk doel: voedselverspilling verminderen. En laten we eerlijk zijn, elk initiatief dat hieraan bijdraagt verdient een staande ovatie! Maar ondanks hun gedeelde missie, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze twee platforms.

Net als bij Too Good To Go krijg je bij Vers Voor Vandaag verrassingspakketten. Spannend, want je weet nooit precies wat je krijgt. Maar bij ons weet je wél dat het altijd om ambachtelijke producten gaat. Denk aan heerlijk versgebakken brood van de lokale bakker, smaakvolle vleeswaren van de slager om de hoek, en seizoensgebonden groenten en fruit van de groenteboer. Dit zijn niet zomaar restjes, maar kwaliteitsproducten die met zorg en liefde zijn gemaakt.

Vers Voor Vandaag legt de nadruk op het ondersteunen van lokale ambachtelijke verswinkels. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan het verminderen van voedselverspilling, maar ook helpt om het voortbestaan van deze ambachtelijke winkels te waarborgen. Onze oprichter Joep Gommans komt zelf uit een bakkersfamilie en weet als geen ander hoe belangrijk vakmanschap en kwaliteit zijn. Daarom zorgen we ervoor dat deze waarden centraal staan in alles wat we doen.

En dan de prijs. Bij Too Good To Go en Vers Voor Vandaag geniet je van hoge kortingen, maar bij Vers Voor Vandaag krijgt de lokale ondernemer een eerlijke prijs voor zijn restproducten. Dit zorgt ervoor dat ambachtelijke verswinkels duurzaam kunnen blijven opereren en jij kunt genieten van hun heerlijke producten zonder je portemonnee te veel te belasten. Het is een win-win situatie!

Onze missie is ambitieus: tegen 2030 willen we een volledig verspillingsvrije ambachtelijke bakkerijbranche. Maar daar stopt het niet. We werken ook samen met slagers, groenteboeren, viswinkels en kaasboeren om voedselverspilling in alle versbranches tegen te gaan. Dankzij de steun van levensgenieters zoals jij, kunnen we voedselverspilling voorkomen. Maar we zijn nog niet klaar. We hebben jouw hulp nodig om onze droom waar te maken.

Dus waarom probeer je niet eens Vers Voor Vandaag? Download de app, ontdek de heerlijke verrassingspakketten bij jou in de buurt en draag je steentje bij aan een betere wereld. Laten we samen genieten van vers en ambachtelijk eten, terwijl we voedselverspilling tegengaan. Verspil minder, geniet meer!